Ingredients:
- 8 clares d'ou
- 8 vermells d'ou
- 165 gr de fècula de patata
- 235 gr de sucre molt
Elaboració:
Batre les clares a punt fort, afegir el sucre sense deixar de batre molt poc a poc, els vermells , seguim batent i per últim la fècula. En un motlle rodó posem un full com a base (si, un full normal) tallem per la meitat al llarg dos folis més i posem al voltant del motlle. Sense greixar posem la massa resultant ja forn precalentadoa 180 º dalt i baix, en el moment d'introduir el motlle deixarem la calor només baix, coure més o menys durant 45 minuts.
Ara ve el millor del cas en el moment en què punxem el quart i surti l'agulla neta traiem el motlle i ho llancem a terra, no, no se m'ha anat el cap, des de la nostra alçada tirem el motlle a terra , així fem que s'espanti i no ens baixi l'altura.
Deixar refredar completament, veureu com es desenganxa el foli, el millor del millor, posem bastant sucre molt per sobre ia menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada