Per la coca:
- 60 g de chocolata per fondre
- 4 vermells d'ou
- 60 g de mantega
- 60 g de sucre molt
- 100 g de farina
- 5 g de llevadura
- 3 clares d'ou
- 60 g de sucre
- Mantega per engrassar
Per el farcit:
Confitura de melocotó, de maduixa i de taronja.
Per el bany:
180 g de chocolata per fondre
50 g de mantequilla
Elaboració:
Posar a fondre els 80 g de chocolata, introduir-los en un bol i mesclar-los amb els 60 g de mantega previament fusa i el sucre molt. Remoure bé, incorporar els vermells d'ou i continuar batent.
Apart, batre les clares-afegint a poc a poc el sucre-fins obtenir un merengue consistent.
Unir el merengue a la mescla anterior. A continuació, posar la farina i la llevadura amb suavidad. Una vegada mesclat, rellenar el motlle previament engrasat amb mantega i posar al fonr a uns 170º C durant 40 minuts.
Pasat aquest temps, desmotllar i deixar refredar.
Quant estigui freda, obrir la tarta per la meitat i rellenar amb la confitura, Tapar amb l'altra meitat.
Posar el bany de chocolata fongent aquest amb la mantega al bany maria. Bañar la tarta, que estarà sobre una reixa perquè s'escurri, i deixar refredar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada