Ingredients
Elaboració
Una altra recepta per fer amb maduixes, ara que entrem en temporada.Per preparar la mousse de maduixes, primer cal hidratar la gelatina en aigua molt freda durant almenys 10 minuts.
Mentrestant, rentarem bé les maduixes i els hi tallarem les fulles verdes. Les trossejarem i triturarem amb la batedora.
En un cassó escalfarem les maduixes triturades amb el sucre fins que bulli. Aquest és el moment d'afegir la gelatina hidratada i ben escorreguda d'aigua. Remenar bé fins a la completa dissolució de la gelatina.
Passar les maduixes a un bol i refredar uns 5 minuts, o esperar que no estiguin gaires calentes.
Muntarem la nata i la barrejarem amb les maduixes. Ho farem amb molt de compte perquè la nata no perdi cos.
Repartirem aquesta barreja en motlles individuals de silicona i deixarem que qualli a la nevera.
Deixar-lo mínim 5 hores, encara que queda millor d'un dia per l'altre.
Hi ha moltes maneres de presentar una mousse, també podeu posar una base de pa de pessic tradicional o de xocolata, una base de galetes triturades... o guarnir amb xocolata o caramel com he fet jo, i posar les maduixes en forma de ventall i amb caramel cruixent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada