Ingredients
Per 4-6 persones:
4 ous
100 gr de sucre
75 gr de farina
30 gr de cacau en pols
mantega i farina per untar el motlle
sucre glas i aigua
Elaboració
Separa les clares dels vermells i móntals per separat en un recipient sec i net.
Per muntar els vermells: batuts amb la meitat del sucre ajudant d'una vareta durant 15 minuts. Perquè muntin millor, les pots posar prop del foc (mai sobre ell). Munta les clares a punt de neu. Pots fer una rajolí de suc de llimona perquè aixequin millor.
Afegeix al final la resta del sucre i continua batent uns 5 minuts. A continuació, barreja les clares i els vermells muntats. Després, afegeix la farina i el cacau en pols espolvoretjant
poc a poc i barrejant amb cura perquè no es desmunti.

A men si un dia mos convides a menjar-ne!!!!!!!! Vale?
ResponEliminaClaro que si, ja me diras es dia!!! :D
ResponElimina