divendres, 3 de maig del 2013

Bizcocho de chocolata


Ingredients

Per 4-6 persones:
4 ous
100 gr de sucre
75 gr de farina
30 gr de cacau en pols
mantega i farina per untar el motlle
sucre glas i aigua
Elaboració

Separa les clares dels vermells i móntals  per separat en un recipient sec i net.

Per muntar els vermells: batuts  amb la meitat del sucre ajudant d'una vareta durant 15 minuts. Perquè muntin millor, les pots posar prop del foc (mai sobre ell). Munta les clares a punt de neu. Pots fer una rajolí de suc de llimona perquè aixequin millor.

Afegeix al final la resta del sucre i continua batent uns 5 minuts. A continuació, barreja les clares i els vermells muntats. Després, afegeix la farina i el cacau en pols espolvoretjant
 poc a poc i barrejant amb cura perquè no es desmunti.

Aboca la massa en un motlle untat amb mantega i farina. S'enforna a temperatura mitjana durant 20 a 30 minuts.

2 comentaris: