- Xocolata negra: 250 grams
- Sucre blanc, uns 125 grams
- 3 ous de mida L
- Uns 220 grams de nata muntada
Elaboració:
El primer pas per elaborar aquesta recepta de Mousse de Xocolata és fondre la xocolata prèviament trossejat. Hi ha diverses formes de fondre la xocolata, per exemple al microones. Et recomanem al bany maria, que consisteix a posar la xocolata en un recipient, dins d'un bol amb aigua, i escalfar a foc lent fins que es fongui. És molt important que no entri aigua al recipient amb la xocolata.
Un cop aconseguim fondre la xocolata, hem de deixar que es refredi una mica abans de continuar.
Ara anem a batre els vermells que hem separat dels ous, juntament amb la quantitat de sucre que hem indicat abans. Les batem fins que veiem que han pres un aspecte cremós.
Aquest és el moment de barrejar la nata muntada amb la xocolata que abans hem fos. És molt important barrejar molt bé.
Quan haguem barrejat bé la xocolata i la nata, hi afegim les clares, que prèviament hem muntar al conegut "punt de neu", sempre barrejant lenta i suaument.
Ja tenim preparada la nostra mousse de xocolata, amb la qual ens chuparemos els dits, abans de servir-la el més recomanable és posar a la nevera almenys 4 o 5 hores perquè refredi bé. Després ja podem servir-la en copes individuals i gaudir de la nostra Mousse de Xocolata.
es molt boooooooo!!!!!! en l'estiu de ple, a la platja, amb un bon mousse de xocolat(frances)!!!!
ResponElimina